Fel vernieuwd Zulte Waregem (mét eerste minuten voor Deschacht) kan galawedstrijd tegen Willem II niet winnend afsluiten

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 0 reacties
Fel vernieuwd Zulte Waregem (mét eerste minuten voor Deschacht) kan galawedstrijd tegen Willem II niet winnend afsluiten
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft zijn laatste oefengalop achter de rug in aanloop naar de competitiestart tegen KV Mechelen. Willem II kwam op bezoek in het Regenboogstadion.

Bij Zulte Waregem mocht tester Saido Berahino opnieuw in de basis beginnen, terwijl ook die andere tester Olivier Deschacht op het uur mocht invallen voor zijn eerste minuten bij Essevee. Met Govea, Zarandia, Timotheu en Humphreys stonden er overigens nog flink wat nieuwkomers in de basiself van Francky Dury.

De doelmannen van Zulte Waregem zijn nog steeds dik in orde: zowel Bansen (eerste helft) als Bossut (tweede helft) pakten uit met een paar goede reddingen tegen een pittig en snedig spelend Willem II onder leiding van Adrie Koster. 

1-1

Vlak voor de pauze kon Luka Zarandia de score openen voor de thuisploeg met een wel erg mooie afstandsknal. Het was meteen ook de ruststand na 45 leuke minuten voetballen aan de Gaverbeek en de nodige kansen voor de thuisploeg.

Meteen na rust kon Nunnely na een snel uitgespeelde counter de bordjes echter al op gelijke hoogte hangen. Door de vele wissels na de pauze ging het tempo ietwat uit de wedstrijd, al konden onder meer Seck en Bjordal wel nog voor de overwinning gezorgde hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties