🎥 Vela beter dan Ibrahimovic? Zlatan antwoordt met een hattrick, een wereldgoal én een scheldtirade

Simon Wauters
| 4 reacties

LA Galaxy speelde in de nacht van vrijdag op zaterdag de derby tegen Los Angeles FC.  Een Amerikaanse journalist had vooraf aan Zlatan Ibrahimovic gevraagd of Carlos Vela niet beter was dan de Zweed. Hij had kunnen weten dat Zlatan zou reageren...

Vela bracht de bezoekers al na vier minuten op voorsprong, maar na acht minuten maakte de Zweed gelijk met een wereldgoal.  Zlatan scoorde uiteindelijk een hattrick, maar in de absolute slotfase milderde Vela nog tot 3-2. Meteen ook de eindstand tussen LA Galaxy en Los Angeles én Zlatan versus Vela.

Zlatan had vrijdag nog geklaagd dat hij ‘een Ferrari was, die tussen Fiats voetbalde’. Saai wordt het alleszins nooit met Ibrahimovic in de buurt.