Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07: Zidane - Perisic - Bale - Vanzeir - Onuachu - Knockaert - Omeonga - Maguire

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07: Zidane - Perisic - Bale - Vanzeir - Onuachu - Knockaert - Omeonga - Maguire
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Zidane - Perisic - Bale - Vanzeir - Onuachu - Knockaert - Omeonga - Maguire

Bojan Nastic kan Racing Genk verruilen voor Besiktas

Racing Genk deed na het vertrek van Trossard en Malinovskyi al enkele stevige transfers. Daardoor zijn er op dit moment ook enkele spelers overbodig bij de landskampioen. (Lees meer)


Harry Maguire van Leicester City zal Man United 90 miljoen euro kosten

Manchester United deed vorig seizoen opnieuw in de verste verte niet mee om de Engelse landstitel. Over enkele weken willen ze dan ook met een sterkere selectie aan het seizoen beginnen. (Lees meer)


Cercle denkt aan de komst van Stephane Omeonga

Cercle Brugge is bezig aan een intensieve zomermercato. Het haalde met Mboula, Peeters, Serrano, Kouamé en Saadi al enkele knappe namen binnen, maar daar blijft het niet bij. (Lees meer)


Anthony Knockaert verlaat Brighton voor Fulham

De Fransman Anthony Knockaert maakt een binnenlandse transfer. De flankaanvaller kwam tot nu uit voor Brighton in de Premier League. (Lees meer)


Westerlo heeft een akkoord met Emmanuel Emenike

Met de nieuwe investeerders wil Westerlo volgend seizoen meedraaien aan de top van 1B. Het deed dan ook al een pak transfers. (Lees meer)


Union en Steven Pinto-Borges hebben het contract verbroken

De competitie in 1B start een weekje later dan die in 1A. Sommige ploegen zijn al klaar, anderen hebben nog meer werk. Zo moet Union SG, toch één van de titelkandidaten, op zoek naar een nieuwe kapitein. (Lees meer)


Sheffield United haalt spits Lys Mousset voor clubrecord

Sheffield United is heel sterk bezig op de transfermarkt. De promovendus wil zich wapenen om niet meteen terug naar de Championship te hoeven en haalde vandaag opnieuw een versterking. En opnieuw verbeteren ze hun clubrecord qua inkomende transfer. (Lees meer)


PSV heeft akkoord met Baumgartl

PSV heeft bijna een vervanger voor centrale verdediger Daniel Schwaab gevonden. De 23-jarige Duitser Timo Baumhartl heeft volgens diverse Nederlandse media een persoonlijk akkoord met PSV. De clubs moeten nog wel tot een akkoord komen. PSV zou een tussen de acht en tien miljoen veil hebben voor de verdediger van Stuttgart.


Gareth Bale moet Real Madrid zo spoedig mogelijk verlaten

Zinedine Zidane is nog aan het bouwen aan het Real Madrid 2.0. Wat er niet van de Fransman gezegd kan worden is dat hij geen duidelijke keuzes maakt. Zaterdag kwamen er tegen Bayern München 22 spelers in actie, maar voor Gareth Bale was er geen plaats. (Lees meer)


KV Mechelen mag gerust zijn in tweede versterking: "Keuze is voor 90 procent gemaakt"
Foto: © photonews

Dante Vanzeir trekt zo goed als zeker naar KV Mechelen

Als hij vandaag niet in actie komt tegen Westerlo heeft Dante Vanzeir waarschijnlijk zijn laatste optreden gemaakt voor Genk dit seizoen in de Supercup. Volgende week moet er meer duidelijkheid komen over zijn nieuwe ploeg. Maar als we op de woorden van de aanvaller afgaan, is dat al gebeurd. (Lees meer)


Genk wil komende week Paul Onuachu binnenhalen

Dimitri De Condé gaf het donderdag al aan: er komt sowieso nog een spits bij. Dat moet Paul Onuachu worden. De 25-jarige Nigeriaan van FC Midtjylland zou al een persoonlijk akkoord hebben met de Limburgers. (Lees meer)


Waasland-Beveren haalde de Duitser Andreas Wiegel als rechtsback

Waasland-Beveren heeft een vierde nieuwkomer vastgelegd voor het seizoen 2019-2020. Andreas Wiegel (27) komt de geel-blauwe rangen versterken. De Duitse verdediger tekent een contract voor drie seizoenen. (Lees meer)


Ivan Perisic moet ook Inter verlaten

Antonio Conte is grote kuis aan het houden bij Inter. De nieuwe trainer heeft Mauro Icardi en Radja Nainggolan al laten verstaan dat ze moeten opkrassen en deed dat nu ook met een derde sterkhouder. Oude bekende Ivan Perisic zal de boodschap wel begrepen hebben. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties