KV Mechelen-coach smeekt om versterking: "We zijn verzwakt"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 92 reacties

Wouter Vrancken hoopt dat KV Mechelen snel een paar versterkingen haalt

KV Mechelen-coach smeekt om versterking: "We zijn verzwakt"

KV Mechelen was zaterdag geen partij voor Racing Genk in de Supercup. KVM-coach Wouter Vrancken hoopt dat er snel versterking komt.

Het was lang onduidelijk of Mechelen volgend jaar in 1A of 1B zou voetballen, maar die twijfel is intussen weg. Tijd om een kern voor 1A te bouwen, dus.

“Ik hoop dat we de leemtes in onze kern zo snel mogelijk kunnen opvullen”, vertelde Vrancken aan Het Nieuwsblad. “Liever vroeg dan laat. Als we de ploeg van de Supercup vergelijken met onze kampioenenploeg van vorig seizoen, zijn we op papier verzwakt. Dat is de realiteit. German Mera, Seth De Witte en Tim Matthys zijn weg en voorlopig is er nog niemand in hun plaats gekomen.”

“Er liggen namen op tafel en ik hoop dat we nog voor de start van de competitie een paar van die dossiers kunnen afronden. De groep heeft het nodig om iedereen scherp te houden. Wat meer concurrentie op sommige posities zou geen kwaad kunnen.”

De afgelopen dagen werden Dante Vanzeir (doelpuntenmaker voor Racing Genk tegen KV Mechelen) en Edo Kayembe (Anderlecht) aan KV Mechelen gelinkt.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties