Transfernieuws en Transfergeruchten 18/08: Sánchez - Coutinho - Letica

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/08: Sánchez  - Coutinho - Letica
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Sánchez - Coutinho - Letica

STVV wil zich versterken met twee Brazilianen

Bij Sint-Truiden gaf men aan dat er nog wel enkele versterkingen nodig waren om een goed seizoen te draaien. Om de daad bij het woord te voegen speuren de Kanaries de Braziliaanse markt af. (Lees meer)


SPAL komt met een oplossing voor Karlo Letica, doelman op overschot bij Club Brugge

Sinds de komst van Simon Mignolet is er een doelman op overschot bij Club Brugge. Het Italiaanse SPAL biedt nu mogelijk een uitweg voor Karlo Letica. (Lees meer)


Coutinho is in München om de deal met Bayern af te ronden

De transfer van Philippe Coutinho van FC Barcelona naar FC Bayern München zit in een afrondende fase. Zondag werd hij met veel enthousiasme onthaald in München. De officiële aankondiging zal wellicht in de loop van de dag volgen.


Alexis Sanchez mag van Manchester United gaan onderhandelen met Inter Milaan

Manchester United heeft Alexis Sanchez de toestemming gegeven om met Inter Milaan te gaan praten. De deal zou binnen de 24 uur al rond kunnen zijn. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties