Interview Waar mag AS Roma dit seizoen van dromen? "Te lang geleden dat we nog eens een prijs hebben gepakt"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 3 reacties
Waar mag AS Roma dit seizoen van dromen? "Te lang geleden dat we nog eens een prijs hebben gepakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enzo Fiori is voorzitter van de Roma Club Liège Francesco Totti. Hij is behoorlijk tevreden van de zomertransfers van zijn favoriete club. "Op dit moment komen we één of twee pionnen te kort om echt mee te strijden om de knikkers. En dan bedoel ik een plekje in de Champions League."

Dit weekend gaat de Serie A opnieuw van start. Zaterdag openen Parma en Juventus de debatten. Deze week praten wij met Belgische fans van de Italiaanse topclubs. Vandaag: AS Roma.“We missen toch een centrale verdediger en een extra flankaanvaller om het vertrek van El Shaarawy op te vangen. Die laatste verliet AS Roma deze zomer voor een Chinees avontuur bij FC Shangai.

Voor het overige is Fiori erg tevreden. “We zijn erg blij met de komst van coach Fonseca. Daarnaast hebben we met Zappacosta en Spinazzola twee goede verdedigers kunnen binnenhalen. Het is ook een groot pluspunt dat we Dzeko hebben kunnen houden. Die is enorm belangrijk voor de sfeer in de kleedkamer.”

Europa League? 

"Het eerste doel moet zijn om bij de eerste vier te eindigen en ons te plaatsen voor de Champions League. Alles wat daar nog bovenop komt, is een bonus. Maar waarom proberen we dit jaar de Europa League niet te winnen? Dat zou erg leuk zijn. We hebben al te lang geen prijs meer gepakt.”

Van een titel durft Fiori zelfs niet te dromen. “Juventus en Napoli zijn een klasse apart. En ook Inter Milaan is versterkt.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties