Juventus richt vizier op Martens

De Nijs Michael
| 17 reacties
Juventus richt vizier op Martens

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moussa Dembele is niet de enige Belg van AZ die door buitenlandse topteams in de gaten wordt gehouden. Ook Maarten Martens kan op de nodige interesse rekenen, volgens Italiaanse media gaat Juventus Turijn een bod uitbrengen op de Rode Duivel.

Juventus is op zoek naar een vervanger voor Pavel Nedved. In dat opzicht polste De Oude Dame onder andere Schweinsteiger van Bayern München en Mascherano van Liverpool, maar tot een transfer kwam het niet. Nu meldt de Turijnse sportkrant Tuttosport dat Rode Duivel Maarten Maartens nadrukkelijk in beeld is bij wit-zwart. De topclub zou de 24-jarige middenvelder al meermaals gescout hebben, naar verluidt wil Juventus deze winter een bod uitbrengen bij AZ.

In Alkmaar zit men echter niet meteen te wachten op een bod, de club gaf namelijk al aan dat geen enkele basisspeler mag vertrekken tijdens de wintertransferperiode. Ook Martens zelf stuurt niet meteen aan op een vertrek. "Het zou zonde zijn mocht deze ploeg uit elkaar vallen", vertelt onze landgenoot. "Waarmee ik niet zeg dat ik Juventus zomaar afwimpel. Ik wacht af, maar ik heb nog niets gehoord." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties