Kuyt ziet overstap naar Juventus niet zitten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kuyt ziet overstap naar Juventus niet zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dirk Kuyt is niet zinnens om Liverpool te verlaten voor Juventus Turijn. De Nederlander zegt trouwens ook dat hij niets weet van de vermeende interesse van de 'Oude Dame'.

"Ik ben hier graag in Liverpool en wil zo lang mogelijk blijven", zegt Dirk Kuyt deze week in Voetbal International. Karel Jansen, werkzaam voor het makelaarskantoor Sportpromotion, is ook niet op de hoogte van de interesse van Juventus in de Katwijker. "We zijn met Liverpool in gesprek over een contractverlenging", zegt hij.

Kuyt is momenteel bezig aan zijn derde seizoen op Anfield Road. Hij speelde al 98 wedstrijden in de Premier League en kon al twintig keer scoren. Rafael Bénitez, de Spaanse manager van The Reds, is ook heel tevreden over de Nederlandse international. Kuyt wordt evenwel niet meer uitgespeeld als aanvaller, maar wel als rechtermiddenvelder. Ook daar deed hij het uitstekend.

Juventus zag naar verluidt in Kuyt de ideale opvolger voor Pavel Nedved. De Tsjech is al 36 jaar oud en lijkt momenteel bezig aan zijn laatste seizoen in Turijn. Op het einde van het seizoen loopt het contract van Nedved ook af. Juventus hoopt evenwel dat Nedved nog doorgaat, maar diens zaakwaarnemer laat weten dat zijn cliënt in juni de knoop zal doorhakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties