Scepovic: "Ik wil nu echt doorbreken"

Kristof Blomme
| 101 reacties
Scepovic: "Ik wil nu echt doorbreken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde donderdag uit het niets de Servische aanvaller Stefan Scepovic binnen. Bij blauw-zwart hoopt men een opvolger voor Stanic en Spehar te hebben ingehaald.

Scepovic werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan Sampdoria. In het eerste elftal kwam hij er amper aan spelen toe, bij de reserven trof hij wel 10 keer raak in 12 matchen. Nu wil de Serviër echter op een hoger niveau voetballen dan de reserves en dat kan beter bij een topclub in een kleiner land. "Ik was gevleid door de interesse, want het is een club met Europese uitstraling", vertelt Scepovic op de website van de Bruggelingen. "In Italië trokken Juventus en Genoa nadrukkelijk aan mijn mouw, maar het vooruitzicht om te spelen bij een Belgische topclub sprak me meer aan. Ik weet dat Stanic, Spehar en Balaban hier succesvol waren. Dit is een belangrijke stap in mijn carrière."

Scepovic werd aangeboden door makelaar Naletelic, die eerder ook al Stanic en Spehar in Brugge deed belanden. Hij werd ook intensief gescout door Club, zowel bij Sampdoria als bij de Servische beloften. "Het is een bijzonder beweeglijke spits, die zowel met Kouemaha als Akpala complementair is. Hij is een speler als Perisic, maar hij speelt hoger. We zijn ervan overtuigd dat hij hier kan slagen", aldus sportleider Devroe.

Ook Aleksandar Jankovic, ex-trainer van Lokeren en huidig scout van de Servische nationale ploeg is lovend in Het Laatste Nieuws. "Het is een talent. Hij maakte een overtuigende indruk bij Sampdoria. Hij voetbalt met groot vertrouwen. Hij is snel, technisch goed onderlegd en hij werkt hard. Hij heeft het talent en potentieel, nu moet hij het waarmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties