Vargas signeert morgen in Clubshop

Bart De Wilde
| 26 reacties
Vargas signeert morgen in Clubshop
Foto: © SC

Ronald Vargas zal morgen om 16uur aanwezig zijn in Clubshop De Klokke voor een signeersessie. Zo wil de Venezolaanse speler de fans bedanken voor hun steun tijdens zijn revalidatie.

Een delegatie van Blue Army en de supportersfederatie zal Ronald Vargas morgen verwelkomen in De Klokke. Zij hebben de afgelopen weken bijna 2000 steunbetuigingen van Brugse supporters verzameld met de actie 'Get Well, Ronald'. Morgen om 16uur worden die betuigingen persoonlijk overhandigd aan Vargas. Daarna zal de aanvaller tot 17uur handtekeningen uitdelen.

Training
Vandaag trainde Club twee keer, een krachttraining en een veldtraining. Vadis Odjidja en Jonathan Blondel kregen een individuele training met de bal en sluiten morgen opnieuw aan bij de groep.

Karel Geraerts ondervond nog wat hinder aan zijn knie en volgde een individuele sessie. Normaal sluit de Club-middenvelder morgen ook opnieuw aan. Geraerts wordt binnenkort opnieuw vader. Als hij zondag voor de wedstrijd te horen krijgt dat zijn vrouw moet bevallen, laat hij verstek gaan voor de wedstrijd tegen Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties