Kan Schalke ook winnen tegen Manchester United?

Bart De Wilde
| 5 reacties
Kan Schalke ook winnen tegen Manchester United?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt de eerste halve finale in de Champions League gespeeld. FC Schalke 04 ontvangt Manchester United.

FC Schalke 04 wipte in de kwartfinales titelverdediger Inter Milaan uit het tornooi. De ploeg uit Gelsenkirchen won twee keer en scoorde zeven goals tegen de Italiaanse landskampioen. Vanavond rekent de Duitse club onder meer op Raul die al ervaring heeft met dit soort wedstrijden.

Schalke heeft thuis in de Champions League nog niet verloren terwijl Manchester United uit nog geen goal heeft tegengekregen. "Het zal niet gemakkelijk zijn voor ons, maar het is belangrijk dat we een goed resultaat behalen met het oog op de terugwedstrijd", verklaart Schalke-trainer Ralf Rangnick op de clubwebsite.

Schalke moet het vanavond nog steeds doen zonder Klaas-Jan Huntelaar. Verdediger Benedikt Howedes kwam vorig weekend niet in actie, maar lijkt fit voor de wedstrijd vanavond.

Manchester United
De achttienvoudige Engelse landskampioen is in de eigen competitie al ongeslagen sinds 6 maart en lijkt op weg naar naar een nieuwe titel. De ploeg mist vanavond Dimitar Berbatov, Darren Fletcher en Owen Hargreaves.

Edwin van der Sar is zich bewust van het gevaar Raul. "Onze verdedigers zullen een hele wedstrijd moeten oppassen voor Raul. Je mag hem niet uit het oog verliezen, hij heeft maar een kleine kans nodig om te scoren", verklaart De Nederlandse doelman op het virtuele huis van Manchester United.

Wat denkt Bwin over de match?

Manchester United is favoriet. Een gokje op Schalke 04 daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Manchester United de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Schalke 04 wint u 502,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties