Benzema beent Ronaldo bij: "Heel trots, want hij is de allerbeste"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Benzema beent Ronaldo bij: "Heel trots, want hij is de allerbeste"
Foto: © SC

Analisten hadden lange tijd hun twijfels rond Karim Benzema, maar zaterdagavond beende de Fransman de Braziliaanse Ronaldo bij in de topschutterstand van Real Madrid. "Ik ben heel trots dat ik nu aan evenveel goals zit als hem."

Benzema was zaterdagavond goed voor twee goals tegen Villarreal en dikte zijn totaal zo aan tot 104 treffers voor de Koninklijke in alle competities samen. Dat is hetzelfde aantal als de Braziliaan Ronaldo, die in het verleden het mooie weer maakte op Santiago Bernabéu.

"Ronaldo is, naast Zidane, de beste voetballer in de geschiedenis"

“Ik ben heel blij dat ik aan evenveel doelpunten zit als Ronaldo, dat is geweldig. Hij is voor mij, naast Zinédine Zidane, de beste voetballer in de geschiedenis. Ik ben heel trots en het geeft me moed om hard te blijven werken.”

Ronaldo was altijd een groot voorbeeld voor de Franse international. Zelfs nu nog. “Hij inspireert mij op veel verschillende vlakken. Eerst en vooral zijn wil om te scoren, maar ook van zijn looplijnen voor doel steek ik veel op. Voor onze wedstrijden bekijk ik nog filmpjes van hem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties