MLS wordt competitie vol legendes!

Geoffrey Rockele
| 4 reacties
MLS wordt competitie vol legendes!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een opvallende trend de voorbije jaren: topspelers op respectabele leeftijd die naar de Major League Soccer trekken om daar de herfst van hun voetbalcarrière te beleven. Het lijstje met ronkende namen lijkt intussen stevig aan te dikken.

Ook Liverpoollegende Steven Gerrard maakte vorig seizoen bekend dat hij de overstap naar LA Galaxy zou maken. Verder nog grote namen op de Amerikaanse velden, zoals Frank Lampard en David Villa, die eigendom zijn van New York City.

Volgens de Engelse media zou die club ook interesse tonen in Andrea Pirlo van Juventus. Een andere grote naam uit de Serie A die zijn opwachting in de MLS maakt is Ricardo Kaká, hij speelt voor Orlando City.

Een andere Braziliaan, Ronaldinho, kan ook nog dat lijstje aanvullen. Zijn contract bij het Mexicaanse Querétaro werd ontbonden, dus wie weet kan de balgoochelaar zijn kunstjes nog in de Amerikaanse competitie tonen. Zo zou LA Galaxy naar verluidt wel interesse hebben.

Een laatste naam die circuleert is die van Didier Drogba. Ook de Ivoriaanse aanvaller, intussen 37, is op zoek naar een club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties