Milan Jovanovic prijst Deschacht de hemel in: "Één van de grootste Anderlecht-spelers ooit"

Milan Jovanovic prijst Deschacht de hemel in: "Één van de grootste Anderlecht-spelers ooit"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic keek gisteren met aandacht naar de wedstrijd tussen Olympiakos en Anderlecht. "De held was Acheampong, maar wat Deschacht deed, was even belangrijk", aldus het icoon van het Belgische voetbal.

Zijn ex-ploegmaat krijgt van Jovanovic alle lof. "Ik vind dat Oli niet het respect krijgt dat hij verdient in het Belgische voetbalwereldje. Er is altijd kritiek op hem, maar hij is altijd bij de besten. Hij kan misschien de oudste speler zijn, maar hij neemt altijd de juiste beslissing", vindt Jovanovic in gesprek met Voetbalkrant.com.

Deschacht? Hij krijgt niet het respect dat hij verdient

Het respect van de Serviër dateert ook niet van de tijd toen ze samenspeelden. "Ik respecteerde hem al enorm toen we nog tegen elkaar speelden. Ik vond hem altijd een schitterende speler en hij bevestigde mijn opinie over hem. Hij wordt altijd maar beter."

En dat hij er een jaartje bijdoet, verwondert hem dan ook niet. "Waarom niet? Hij is bij de besten van zijn ploeg! Als hij ooit stopt, zal hij als één van de grote Anderlecht-spelers gecategoriseerd worden."

Straks geeft Jovanovic nog zijn mening over de topper tussen Anderlecht en Standard, zijn twee ex-teams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties