Transfergeruchten 25/05: Hasi is nu echt weg bij Anderlecht

Redactie
| 4 reacties
Transfergeruchten 25/05: Hasi is nu echt weg bij Anderlecht
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht.

  • Volgens Sporza is Besnik Hasi nu echt weg bij Anderlecht. De Albanese Kosovaar kreeg vandaag te horen dat hij mag vertrekken. Het zou wel een gentlemen's agreement zijn waar beide partijen aan gewerkt hebben.

  • Javier Mascherano zou een deal hebben met Juventus. De 31-jarige verdediger van Barcelona bereikte volgens verschillende bronnen een akkoord voor drie jaar.
  • Juventus wil nog zaakjes doen. De Oude Dame wil Matteo Darmian weg halen bij Manchester United. De Turijnse grootmacht is op zoek naar een opvolger voor de vertrekkende Martin Caceres. Ook Gregory van der Wiel is een optie, hij heeft geen toekomst meer bij Paris Saint-Germain.
  • Romelu Lukaku zit nog niet bij Chelsea. De Londense topclub wil hem graag overnemen, maar zijn huidige werkgever, Everton, vraagt zo'n 85,5 miljoen euro. De Belgische spits zou zelf openstaan voor een terugkeer naar Chelsea, maar die willen niet zoveel geld op tafel leggen.
  • Chelsea wil ook nog een andere speler van Everton, de Engelse verdediger John Stones. José Mourinho wil daar een stokje voorsteken, de Portugees wil Stones naar Manchester United halen.
  • Leicester City wil zich versterken om volgend seizoen op hetzelfde niveau te blijven spelen. The Foxes hebben een bod van net geen 30 miljoen euro uitgebracht op de Nigeriaanse international Ahmed Musa. Leicester was in januari al geïnteresseerd in de spits van CSKA Moskou en probeert het nu nog eens.
  • Ryan Giggs overdenkt zijn toekomst bij Manchester United. De job van assistent is bijna zeker voor Rui Faria, die Mourinho heel zijn carrière heeft bijgestaan. De 42-jarige heeft ook het gevoel dat hij klaar is om ergens hoofdtrainer te worden, Mou wil hem graag aan boord houden.
  • Tottenham Hotspur ligt op de loer voor een speler van Barcelona. Sandro Ramirez krijgt geen nieuw contract bij de Catalanen en de 20-jarige kan gratis verhuizen naar Londen. De Spurs hadden ook in januari al interesse in de Spanjaard.
  • Viktor Fischer vertrekt per direct bij Ajax. De 21-jarige buitenspeler gaat zo goed als zeker naar Middlesbrough. Ajax en de kersverse Premier League-club zijn al akkoord over een transfersom van 5 miljoen euro. De Deen moet nog wel tot een persoonlijk akkoord komen met Middlesbrough.
  • Matias Suarez mag bij Anderlecht vertrekken voor 1,5 miljoen euro. De Argentijn heeft al aanbieden op zak vanuit China en Qatar, maar dat ziet hij niet zitten. In 2012 wou CSKA Moskou nog het tiendubbele op tafel leggen.
  • John Guidetti vertrekt mogelijk na een jaar al bij Celta de Vigo. Volgens Zweedse media staat de oud-Feyenoorder bovenaan de lijst van Swansea City, dat ongeveer 10 miljoen euro voor hem wil betalen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties