Standard stevent af op play-off 2: "De club gaat gebukt onder intriges tussen Renard en Van Buyten"

Redactie
| 17 reacties
Standard stevent af op play-off 2: "De club gaat gebukt onder intriges tussen Renard en Van Buyten"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Een nieuw optreden in play-off 2 zou een catastrofe zijn voor Standard, maar volgens voetbalcommentator Peter Vandenbempt gaat het toch gebeuren.

"Dat is het failliet van een beleid", klonk Vandenbempt streng op Radio 1. "De stabiliteit die voorzitter Venanzi twee jaar geleden had aangekondigd, is nog altijd ver te zoeken. De ervaren bedrijfsleider zit nochtans vol goede bedoelingen."

"RTBF-collega Thierry Luthers heeft geroerd in de krabbenmand. Standard gaat weer gebukt onder intriges. Tussen de sportieve bazen Van Buyten en Renard. Naar verluidt hebben de twee allebei in hun eigen hoekje wintertransfers gedaan. Van Buyten is een aflopend verhaal, maar hij heeft wel de halve staf naar Standard gehaald", aldus Vandenbempt.

"Van Buyten is ook close met Christophe Henrotay. Dat is internationaal een vermaarde spelersmakelaar, die bevriend is met de voorzitter. Of beter: hij was dat. De voorzitter is de voorbije tijd toch niet zo blij met de rol van Henrotay in de transferdossiers. Hij was de laatste tijd zeer aanwezig op de acamedie. Henrotay zou jonge talenten benaderen en onder druk zetten om bij hem te tekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties