Uitspraak van Mémé Tchité "Ik kan nog minstens vijf jaar mee bij Anderlecht" keert vooralsnog als een boemerang in zijn gezicht terug

Redactie
| 5 reacties
Uitspraak van Mémé Tchité "Ik kan nog minstens vijf jaar mee bij Anderlecht" keert vooralsnog als een boemerang in zijn gezicht terug
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Ik kan nog minstens vijf jaar mee bij Anderlecht." Het was een opvallende uitspraak van Mémé Tichté begin dit jaar. Maar om daden aan die woorden vast te knopen, zal hij toch een tandje moeten bijsteken.

De 33-jarige aanvaller komt momenteel uit voor WS Brussel in de 1ste Amateurliga. Hoewel Tchité er al zeventien keer (waarvan vijftien maal als starter) in actie kwam, vond hij slechts twee keer de weg naar doel. De laatste keer dat hij de touwen deed trillen, dateert van midden oktober tegen Sprimont-Comblain.

Superseizoen in 2006/2007

Cijfers die in schril contrast staan met zijn superseizoen 2006/2007. Toen had de centrumspits met zijn twintig competitiegoals een groot aandeel in de paars-witte titel. En hij realiseerde toen een toptransfer naar Racing Santander.

Zijn straffe uitspraak: "Ik heb het niveau om nog minstens vijf jaar op mijn gemak mee te draaien bij een topclub in eerste klasse. Ja, zelfs bij Anderlecht", die hij liet optekenen in Sport/Voetbalmagazine keert vooralsnog als een boemerang in zijn gezicht terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties