Gewezen publiekslieveling Club Brugge: "De fans waardeerden die mentaliteit. Anders zou het hele stadion mij niet toegezongen hebben, toch?"

Redactie
| 13 reacties
Gewezen publiekslieveling Club Brugge: "De fans waardeerden die mentaliteit. Anders zou het hele stadion mij niet toegezongen hebben, toch?"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Hij speelde uiteindelijk maar 3,5 seizoenen in het Jan Breydelstadion, maar bij de supporters van Club Brugge lag en ligt Bosko Balaban in de bovenste schuif. De Kroaat scoorde een pak doelpunten voor blauw-zwart en werd zo een publiekslieveling.

“Dat ik nog steeds bekendsta voor mijn temperament? Wel, ik heb altijd met mijn hart gespeeld. De Brugse fans waardeerden die mentaliteit. Anders zou het hele stadion mij niet toegezongen hebben, toch?”, vertelt Balaban in een gesprek met Fan.

De inmiddels 38-jarige Balaban hield het een tijdje geleden al voor bekeken als prof. Nu is hij actief als zaakwaarnemer. “Club ben ik uiteraard blijven volgen. Na mijn Belgische jaren heb ik nog in Kroatië, Griekenland en Maleisië gevoetbald.”

"Ik probeer nu mijn weg te zoeken als manager"

“Voetballen doe ik niet meer, ik heb genoeg op een veld gestaan. Het voetbal speelt zich voor mij tegenwoordig op de tribunes af. Ik probeer nu mijn weg te zoeken als manager, waardoor ik toch weer veel on the road ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties