Lucratieve deal wenkt voor Atlético Madrid-boegbeeld

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Lucratieve deal wenkt voor Atlético Madrid-boegbeeld
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen Atlético Madrid promoveerde naar La Liga in 2002, was een zekere Fernando Torres er al op jonge leeftijd kapitein. In 2015 keerde hij terug naar zijn oude liefde, maar daar zou komende winter al weer een eind aan komen.

Bij Liverpool deed hij het meer dan goed, maar bij Chelsea en AC Milan voldeed Torres niet aan de verwachtingen. Dat kon de Atlético Madrid-fans worst wezen. Bij zijn terugkeer naar het oude nest twee seizoenen geleden werd El Niño als een held onthaald.

De 33-jarige aanvaller deed het met 11 treffers in het seizoen 2015-2016 niet slecht, maar daarna waren zijn prestaties veel minder. Tot nu toe mocht Torres slechts één keer starten van Simeone. In de zomer kon hij al vertrekken, maar tot een transfer kwam het toen niet. Volgens Spaanse media zal dat de komende transferperiode wel het geval zijn.

Met de komst van Diego Costa in januari haalde Atlético Madrid al een waardige vervanger binnen. Torres heeft al lucratieve aanbiedingen in de Amerikaanse MLS en de Chinese Super League op zak en heeft dus de opties voor het uitkiezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties