Nainggolan slaat terug naar Wesley Sonck: "Dat is hypocriet zijn, dat is niet echt man zijn"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 58 reacties
Nainggolan slaat terug naar Wesley Sonck: "Dat is hypocriet zijn, dat is niet echt man zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan heeft niet de gewoonte van een blad voor de mond te nemen en als iemand iets over hem te zeggen heeft, dan laat een antwoord niet lang op zich wachten. Dat mag ook Wesley Sonck nu ondervinden.

De analist en ex-spits van teams als Genk, Ajax en Club Brugge liet zich onlangs het volgende ontvallen in Extra Time: "Zitten we hier over Lionel Messi bezig ofzo? Gaat Radja Nainggolan voor ons het verschil maken op het WK?" Die uitspraak was Il Ninja duidelijk niet ontgaan. 

In bed bij James Cooke in Gert Late Night sloeg de voor het WK gepasseerde Rode Duivel terug: "Ja, Wesley Sonck zegt dat ik geen wedstrijden kan winnen, maar… Nu hij voor de bond werkt, moet hij wel zo praten hé", klinkt het.  

"Of ik hem van antwoord heb gediend? Ik heb gewoon gezegd dat ik op het voetbalveld een prof ben, maar dat ik buiten het voetbal mijn leven leef zoals een normale mens. Maar ik vind dat ex-spelers nooit kunnen spreken over spelers. Dat is hypocriet zijn, dat is niet echt man zijn." Lees HIER nog eens het betoog van Sonck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties