Sneijder stelt zijn twee beste elftallen samen: met spelers waarmee hij speelde op clubniveau én bij Oranje

Sneijder stelt zijn twee beste elftallen samen: met spelers waarmee hij speelde op clubniveau én bij Oranje

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sneijder zet vanavond na 134 interlands een punt achter zijn internationale carrière. De vriendschappelijke interland tegen Peru wordt zijn laatste wapenfeit voor Oranje. De 34-jarige aanvallende middenvelder speelde tijdens zijn carrière met heel wat toppers samen...

En uit die lijst van spelers vroeg Voetbal International hem twee elftallen samen te stellen. Eén van spelers met wie hij op clubniveau speelde en eentje met spelers van bij Oranje. En het moet gezegd: het zijn indrukwekkende ploegen. Hij speelde dan ook voor Ajax, Inter, Real Madrid, Galatasaray en Nice.

De clubspelers komen allemaal uit de ploegen van Inter en Real: Julio César; Javier Zanetti, Sergio Ramos, Christian Chivu, Marcelo; Clarence Seedorf, Dejan Stankovic, Guti; Arjen Robben, Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto'o.

Het beste Nederlandse elftal volgens Sneijder: Maarten Stekelenburg; Khalid Boulahrouz, John Heitinga, Frank de Boer, Giovanni van Bronckhorst, Nigel de Jong, Mark van Bommel, Rafael van der Vaart; Dirk Kuyt, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties