Ivan Perisic dankt zijn opmars naar de wereldtop aan... Luc Devroe: "Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties
Ivan Perisic dankt zijn opmars naar de wereldtop aan... Luc Devroe: "Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven"
Foto: © photonews

Ivan Perisic is tegenwoordig een wereldtopper: sterkhouder bij Inter, de WK-finale gehaald met Kroatië, gegeerd door tal van Europese topclubs... En dat heeft hij voor een groot deel te danken aan niemand minder dan Luc Devroe.

Het was Luc Devroe die als toenmalig sportleider van KSV Roeselare de profcarrière van Ivan Perisic lanceerde. "Hij zag mijn talent en gaf me een kans om prof te kunnen worden. Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven. Ik kan alleen maar positief zijn over hem", vertelt Perisic in gesprek met Eleven Sports.

Ik blijf supporter van Club Brugge, dus het kan me niet schelen dat het minder gaat met Anderlecht

Ivan Perisic

Perisic volgt het Belgische voetbal vanop een afstand, maar weet wel dat Devroe in een lastige periode zit. "Hij heeft goed werk geleverd in Brugge, daarna ook in Oostende. Nu gaat het minder goed bij Anderlecht, maar ik ben supporter van Club Brugge, dus dat kan me niet schelen", zegt hij met een vette knipoog.

"Dat gaat niet over Luc, maar over de club", verklaart Perisic nog. "Al zal Anderlecht ook wel weer beter beginnen spelen. Maar ik hoop toch dat Club Brugge opnieuw kampioen zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties