Björn Engels (ex-Club Brugge) spreekt over gevoelige transfer naar Anderlecht die er niet kwam: "Dat zou nu te pijnlijk geweest zijn"

Redactie
| 11 reacties
Björn Engels (ex-Club Brugge) spreekt over gevoelige transfer naar Anderlecht die er niet kwam: "Dat zou nu te pijnlijk geweest zijn"
Foto: © photonews

Björn Engels ruilde in de zomer het Griekse Olympiakos in voor het Franse Reims. De 24-jarige verdediger stond ook op de radar van RSC Anderlecht.

Paars-wit zocht vorige zomer naar meerdere centrumverdedigers, maar coach Hein Vanhaezebrouck stond niet achter de komst van Engels.

"Als niet iedereen achter die keuze staat, dan doe ik het sowieso niet", kijkt Engels in Het Nieuwsblad terug op afgelopen zomermercato. Ook zijn blauw-zwarte verleden speelde mee. "Op dit moment ligt Anderlecht gewoon te gevoelig. Ik ben pas een jaar weg bij Club."

"In voetbal weet je het nooit maar dat zou nu te pijnlijk geweest zijn. Mijn band met de Brugse fans was altijd goed."

Toch sluit Engels op termijn een overstap naar een andere Belgische ploeg dan Club niet uit. "Zeg nooit nooit. Ik ben hier op uitleenbasis. Stel dat ik volgend jaar toch terug moet naar Olympiakos omdat Reims de optie niet licht. Wie komt dan aankloppen? Ploegen uit België wellicht. Wat moet je dan doen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties