Analist komt al met kritiek op tandem Vanhaezebrouck-Zetterberg: "Ik hoop voor Hein dat Pär zondag thuis iets beters te doen heeft"

Mathias Vranckx
| 27 reacties
Analist komt al met kritiek op tandem Vanhaezebrouck-Zetterberg: "Ik hoop voor Hein dat Pär zondag thuis iets beters te doen heeft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zetterberg en Vanhaezebrouck, wie had gedacht dat ze ooit zouden samenwerken? Niemand is waarschijnlijk het antwoord. Toch is dit in december 2018 zo. Hoewel de Zweed pas in januari effectief aan zijn eerste RSCA-werkdag begint, zat hij tegen Trnava al eens op de bank. Mathijssen snapt er niets van.

Jacky Mathijssen heeft een karrenvracht aan clubs in eerste klasse op zijn cv staan. Hij is dus de ideale man om bijvoorbeeld Anderlecht te fileren. Dat doet hij ook in Het Belang van Limburg. "Wie heeft nu eigenlijk de touwtjes in handen? Met Zetterberg er nu al bij te halen, begin je toch te twijfelen aan de autoriteit van Vanhaezebrouck", vraagt de ex-coach zich af.

Onnatuurlijk

"Dit is een hoogst onnatuurlijke situatie. Ik hoor dat Zetterberg zondag tegen Racing Genk weer op de bank zit. Eigenlijk hoop ik voor Hein dat de Zweed thuis iets beters te doen heeft. Want nu creëer je een spanningsveld op de bank en onduidelijkheid op het veld", aldus Mathijssen.

"Wie is de baas? Wie communiceert naar het bestuur? Ik ga ervan uit dat Hein dat is en dat Zetterberg in de eerste plaats komt om te leren", sluit de huidige trainer van de Belgische U19 af.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties