Thierry Henry over zijn kapitein: "We beginnen stilaan de echte Tielemans te zien"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 33 reacties
Thierry Henry over zijn kapitein: "We beginnen stilaan de echte Tielemans te zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thierry Henry bombardeerde Youri Tielemans tot kapitein in de competitiepartij tegen Marseille. De Fransman ziet dat de prestaties van de Rode Duivel in stijgende lijn gaan.

Youri Tielemans bracht zijn Monaco op gelijke hoogte in het stadion van Olympique Marseille en tekende in de slotfase nog bijna voor het winnende doelpunt. Het bleef echter bij 1-1, maar zijn trainer, Thierry Henry, was zeer tevreden over de prestaties van onze landgenoot.

We kunnen fier zijn op onszelf

“We beginnen stilaan de echte Tielemans te zien”, zei de voormalige T3 van de Rode Duivels op de afsluitende persconferentie. “Het is echt beter dan voorheen. Met Fabregas voor hem en Naldo erachter gaat het echt beter. Hij wordt steeds belangrijker binnen het team.” In afwezigheid van Falcao was Tielemans de aanvoerder van de Monegasken.

Ook Tielemans reageerde na afloop van de partij. “We zijn tevreden over onze prestatie, ook al hadden we op het einde nog kunnen winnen. Jammer dat ik die kans miste. Toch kunnen we fier zijn op onszelf”, aldus de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties