'Anderlecht houdt ook nog wat over aan transfer Suarez'

Redactie
'Anderlecht houdt ook nog wat over aan transfer Suarez'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Suarez - Suarez - Lukaku - Chevalier - Zukanovic - Onuachu - Conté

'Anderlecht houdt ook nog wat over aan transfer Suarez'

De transfer van Matias Suarez naar River Plate zou ook RSC Anderlecht geen windeieren leggen. Zij zouden kunnen rekenen op liefst 1,1 miljoen euro door die deal. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/01

'Ex-Buffalo niet naar Anderlecht'

Ervin Zukanovic werd de voorbije dagen gelinkt aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League (Anderlecht), maar lijkt nu toch gewoon bij Genoa te zullen blijven. 


OFFICIEEL: opnieuw speler Waasland-Beveren weg

Het is nu ook officieel: Lamine Ndao laat Waasland-Beveren achter en trekt naar het Franse Ajaccio. Hij tekende er voor 2,5 seizoenen.


UPDATE: Club Brugge grijpt alsnog naast transfer

UPDATE: Club Brugge grijpt alsnog naast transfer

Club Brugge verloor zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar van Charleroi en zag zo grote concurrent KRC Genk al tien punten uitlopen. Blauw-zwart gaat dan ook de transfermarkt op. (Lees meer)


'Overbodige Conté wil niet naar Cyprus'

Ibrahima Conté is overbodig bij KV Oostende en kon naar het Cypriotische Ermis, maar wil daar niet heen gaan volgens Het Nieuwsblad.


Lamine Ndao verlaat Waasland-Beveren voor Ajaccio

Waasland-Beveren blijft de kern vernieuwen. Met Stefan Milosevic is er al een nieuwe aanvaller in huis gehaald en die zal de plaats innemen van Lamine Ndao. (Lees meer)


Matias Saurez (ex-RSCA) realiseert droomtransfer naar River Plate

We hoeven eigenlijk niet eens te vragen of u hem nog kent, Matias Suarez. De 30-jarige Argentijn maakte jarenlang het mooie weer in Anderlecht en de hele Jupiler Pro League. Maar nu staat hij op het punt omnog een droomtransfer te realiseren naar... River Plate. (Lees meer)


Bayern shopt in de MLS

Bayern München heeft de komst van Chris Richards bekend gemaakt. De 18-jarige Amerikaan komt over van FC Dallas en tekende een contract tot de zomer van 2023.


Zohran Bassong (ex-Anderlecht) is op weg naar Cercle Brugge

Doet de naam Zohran Bassong een belletje rinkelen? De 19-jarige flankverdediger stond ooit te boek als een groot talent van Anderlecht, maar bleef niet wachten op een doorbraak in het Astridpark. Nu komt hij wellicht toch aan de bak in de JPL. (Lees meer)


Twee Lukaku's in Engeland: Jordan wordt uitgeleend aan ploeg uit de onderste regionen

Jordan Lukaku gaat net zoals grote broer Romelu in Engeland voetballen en trekt naar Newcastle

Krijgen we binnenkort twee Lukaku's te zien in de Premier League? Als we de Italiaanse media mogen geloven is een reünie niet veraf. Jordan, de jongere broer van Romelu, staat op het punt om aan te sluiten bij Newcastle United. (Lees meer)


Middlesbrough heeft met John Obi Mikel (ex-Chelsea) een toptransfer te pakken

John Obi Mikel zag bij het Chinese TJ Teda zijn lucratieve contract verlopen en trok transfervrij naar de nummer vijf uit de Engelse tweede klasse. (Lees meer)


Racing Genk heeft een bod uitgebracht op Paul Onuachu, een boomlange Nigeriaanse spits van FC Midtjylland

Racing Genk is op zoek naar versterking in het aanvallende compartiment en denkt daarbij aan Paul Onuachu, een boomlange Nigeriaanse spits die uitkomt voor het Deense FC Midtjylland. (Lees meer)


Damien Dussaut verlaat STVV voor Dinamo Boekarest

Damien Dussaut houdt het officieel voor bekeken in het Belgische voetbal. Hij verlaat STVV per direct voor het Roemeense Dinamo Boekarest. (Lees meer)


Lokeren gaat doordrukken voor Kortrijk-aanvaller Teddy Chevalier

Sporting Lokeren mikt op nóg aanvallende versterking voor 'operatie redding'. Musona moet voor meer aanvoer zorgen, Reznicek heeft zijn openingsgoal al beet en de volgende winteraanwinst wordt... Teddy Chevalier? (Lees meer)


Morioka - overbodig bij Anderlecht - komt in beeld bij nieuwe Belgische club
Foto: © photonews

Charleroi zet Ryota Morioka (Anderlecht) op verlanglijst

De kans oogt bijzonder klein dat Ryota Morioka nog aan de bak zal komen bij Anderlecht. Het is geen geheim dat de Japanse spelmaker mag vertrekken... En dat nieuws heeft ook de concurrentie bereikt. (Lees meer)


Real Madrid bereidt openingsbod voor op Chelsea-uitblinker Eden Hazard

Het is geen kwestie meer van 'als' maar van 'wanneer'. Real Madrid schakelt een versnelling hoger voor, jawel, Eden Hazard. (Lees meer)


Anderlecht dringt aan op vertrek van enfant terrible Ognjen Vranjes

Eén incident kan nog door de beugel, maar naaktfoto's, fascistische tattoos, hooligans... Teveel is teveel. Anderlecht stuurt verdediger Ognjen Vranjes definitief naar de B-kern en heeft duidelijk gemaakt dat hij best zo snel mogelijk vertrekt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties