Henry keert voor het eerst terug naar Tubeke: "We spelen niet tegen de zwakste ploeg van de reeks"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Henry keert voor het eerst terug naar Tubeke: "We spelen niet tegen de zwakste ploeg van de reeks"

Oud-Heverlee Leuven gaat zondag op bezoek bij Tubeke in de voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie in eerste klasse B. Voor spits Thomas Henry is dat een speciale wedstrijd want hij verkaste tijdens de wintermercato van de Waals-Brabantse naar de Vlaams-Brabantse club.

Tegen Westerlo opende Thomas Henry zijn rekening voor Oud-Heverlee Leuven en tegen zijn vorige club, Tubeke, zou hij zijn doelpuntentotaal voor de club graag verdubbelen. Hoewel, zo gebrand is hij nu ook weer niet op die goals. "Ik teken er meteen voor om niet meer te scoren dit seizoen, op voorwaarde dat we alle wedstrijden winnen", zei hij op de clubwebsite van OHL.

Drie punten voor OHL, dat is alles wat telt

Volgens Henry wordt het een blij weerzien met zijn oud-ploeggenoten. "Ik draag de club in mijn hart. Bovendien heb ik nog veel contact met de coach, de staf en de spelers. Met sommigen van hen spreek ik trouwens nog wel eens af."

Over de kwaliteit van de tegenstander zelf dan. "Je kunt niet zeggen dat Tubize de zwakste ploeg is van de reeks. Verre van zelfs, het is echt een goeie ploeg. Het wordt dan ook een verraderlijke wedstrijd zondag. Hoe we het moeten aanpakken zal ik wel met de spelers onderling bespreken."

"En natuurlijk wil ik de match gewoon winnen. Ik hoop dat zondag alles in ons voordeel zal lopen. De drie punten voor OHL, dat is alles wat telt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties