Beloften Anderlecht behouden ongeslagen status, gemengd elftal van Genk vernedert Standard

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
Beloften Anderlecht behouden ongeslagen status, gemengd elftal van Genk vernedert Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht telt in de play-offs van de beloften na zes wedstrijden nog steeds het maximum der punten. Cercle ging met 3-0 voor de bijl. Club Brugge zag in de slotfase nog de zege in rook opgaan.

Slechts een duel in play-off 1 van de beloften kende geen winnaar. Club Brugge stond 78 minuten lang op voorsprong tegen Antwerp, maar in de vijfde minuut van de extra tijd wiste de 'Great Old' een penaltygoal van aanvoerder Schoonbaert uit. 1-1.

Anderlecht stond bij de pauze op 1-0 tegen Cercle Brugge via een goal van Colassin. Aanvoerder Dewaele (strafschop) en Kalulika deden de boeken helemaal toe voor de Vereniging. Anderlecht behoudt zo zijn ongeslagen status in de play-offs en telt 18 op 18. Cercle staat vierde met 8 op 12.

Standard en Genk stonden tussen paars-wit en Cercle in de stand en speelden een onderling duel. Standard staat een plaatsje hoger als Genk, maar daar was niet veel van te merken. De Limburgers stuurden hun opponent met 6-0 terug naar Luik. Bij de Limburgers stond er een gemengd elftal (A- en B-kern) tussen de lijnen. Onder meer Lucumi, Borges, Paintsil, Ingvartsen, Gano, Piotrowski en Jackers startten in de basis.

In de overige wedstrijd klopte Gent Lokeren (2-0).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties