"Vier à vijf versterkingen of wij zijn volgend seizoen Lokeren"

"Vier à vijf versterkingen of wij zijn volgend seizoen Lokeren"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende kon zich afgelopen weekend verheugen over de zekerheid van een verlengd verblijf in eerste klasse. Nu ja, verheugen... De wedstrijd tegen Waasland-Beveren was amper om aan te zien. En voor Gert Verheyen was het moment gekomen om eens zijn gedacht te zeggen.

Verheyen heeft dit seizoen al veel hints laten vallen, maar hield zich nog in. Nu de redding helemaal zeker was, kwam de frustratie van een heel seizoen naar boven. De coach van Oostende kan er niet mee leven dat hij moet krabben om punten bij elkaar te sprokkelen.

"Ik kan niet blij zijn met 'de redding'", zei hij na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. "Deze match moeten we meenemen naar de evaluatie naar volgend seizoen toe. Dat er veel moet veranderen is duidelijk. Er moeten vier à vijf echte versterkingen bijkomen."

Dan heeft hij het vooral over jongens die een goal kunnen maken. "Tja, jongens die een meerwaarde zijn. Anders zijn wij volgend seizoen Lokeren. Of dat mogelijk is? Dat is niet mijn probleem, ik kan het enkel signaleren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties