Zien we Verheyen nog terug als coach? "Je hebt er die meteen succesvol zijn en je hebt er die moeten knokken"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties
Zien we Verheyen nog terug als coach? "Je hebt er die meteen succesvol zijn en je hebt er die moeten knokken"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

De eerste uitdaging van Gert Verheyen als hoofdcoach is niet op een overweldigend succes uitgedraaid. Hij stapte na een lange reeks zonder overwinning zelf op. Was dat meteen ook zijn laatste job als hoofdtrainer? Verheyen denkt zelf van niet.

Eerst kwam Verheyen nog eens terug op de beslissing om op te stappen bij de kustploeg. "Uiteindelijk regeren de resultaten, of je nu een goeie of een slechte coach bent", reageerde Verheyen bij Het Laatste Nieuws. "Kijk naar Lokeren. Zeventien punten slechts, en toch kan je niet zeggen dat daar sukkelaars aan het roer stonden (Maes, Sollied en De Boeck)."

Niet vies van knokken

Verheyen zegt zelf dat hij er alles aan gedaan heeft en dat hij zichzelf niets te verwijten heeft. Hij is ook niet van plan om een job als hoofdtrainer al na één seizoen op te geven. "De goesting is er in ieder geval nog", klonk hij vastberaden.

"Kijk, ik weet dat het als beginnende trainer niet evident is. Je hebt er die meteen succesvol zijn en je hebt er die moeten knokken. Daar ben ik allesbehalve vies van. Ik ben niet van plan om te stoppen, integendeel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties