? Chinees Belgenduel wordt doelpuntenfestival, Carrasco is grote held met twee goals en assist... Tot minuut 97

Yannick Lambrecht
| 1 reacties

Bijzonder veel zullen het er niet geweest zijn, maar de toeschouwers van Guangzhou R&F-Dalian Yifang hebben ongetwijfeld genoten van hun zaterdagnamiddag. Het duel tussen Rode Duivels Mousa Dembélé en Yannick Carrasco eindigde op 3-3.

De Man van de Match was zonder enige twijfel Carrasco: hij scoorde eerst vanop de stip, vervolgens met een knappe volley en ten slotte deelde hij ook nog eens een assist uit. Het leek de winning goal te gaan worden, maar in de 97ste (!) minuut zette Zahavi alsnog de 3-3 eindstand op het scorebord.

Bij de thuisploeg stond Dembélé net als Carrasco de volledige wedstrijd op het veld. Hun beide ploegen staan nu in de middenmoot van de Super League met elk 2 op 6.