'Porto richt zijn vizier op Belgische topclub in zoektocht naar vervanger van onfortuinlijke Casillas'

Clint Vens
| 5 reacties
'Porto richt zijn vizier op Belgische topclub in zoektocht naar vervanger van onfortuinlijke Casillas'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Porto werd afgelopen woensdag opgeschrikt door tragisch nieuws. Hun sluitpost Iker Casillas werd getroffen door een hartaanval. De Spaanse doelman is ondertussen aan de betere hand, maar de twijfels of Casillas nog ooit tussen de palen zal staan, rijzen nu al op.

Porto deelde al mee dat Casillas de rest van het seizoen out is. Er heerst nog onduidelijkheid wat het volgende seizoen gaat brengen, maar gezien de hoge leeftijd van de ex-goalie van Real Madrid (37) lijkt het een realistische mogelijkheid dat hij zijn voetbalpensioen gaat aankondigen. 

De Portugese topclub blijft echter niet bij de pakken zitten en kijkt al vooruit. Voor een eventuele vervanger komen ze zowaar bij de Jupiler Pro League uit. Guillermo Ochoa is al aan zijn tweede seizoen bezig bij Standard en maakte daarin danig indruk. Volgens O Jogo in die mate dat Porto in hem een prima opvolger ziet voor de onfortuinlijke Casillas. 

De manager van de 33-jarige Mexicaan gaf aan onze redactie al toe dat het naar alle waarschijnlijkheid het laatste seizoen wordt aan de boorden van de Maas voor Ochoa (dat kon u hier lezen op Voetbalkrant.com). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties