Opvolger van Zidane al bekend? Raul wordt coach van Real Madrid Castilla

Opvolger van Zidane al bekend? Raul wordt coach van Real Madrid Castilla

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Raul Gonzalez Blanco, kortweg Raul, wordt de nieuwe trainer van Real Madrid Castilla, het B-elftal van Real Madrid. Voor de Spaanse ex-goalgetter is dit een mooie promotie: hij was al aan de slag bij de Koninklijke, als trainer van de U18. Zou hij op termijn de T1 van Los Blancos kunnen worden?

Raul Gonzalez Blanco (41) maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van de Koninklijke. De sierlijke linkspoot is uitgegroeid tot een echt clubicoon en was jarenlang kapitein en boegbeeld van Real. Na 16 jaar trouwe dienst vertrok Raul bij Real Madrid om via omzwervingen bij Schalke 04, Al Sadd en New York Cosmos in 2015 de schoenen aan de haak te hangen.

Raul belandde terug bij 'zijn' Real en was jarenlang jeugdtrainer. Nu hij zij UEFA pro-licence heeft behaald, krijgt hij dus de kans om de Real Madrid Castilla  onder zijn hoede te nemen.

Volgende carrièrestap = Real Madrid?!

In de Spaanse media wordt druk gespeculeerd dat Raul wel eens de volgende coach van Real Madrid zou kunnen worden. Veel van zijn voorgangers bij Real Madrid Castilla - onder meer Zinedine Zidane, Santiago Solari, Vicente Del Bosque - hebben immers dezelfde weg afgelegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties