Real Madrid is héél dure vogel liever kwijt dan rijk, maar die wil - uiteraard - niet weg

Real Madrid is héél dure vogel liever kwijt dan rijk, maar die wil - uiteraard - niet weg
Foto: © photonews

Zinedine Zidane is absoluut niet zijn grootste fan, dus zou een transfer van Gareth Bale deze zomer niet helemaal onlogisch zijn. De Welshman zal onder Zidane zeker geen gegarandeerde basisspeler meer zijn, maar toch wil hij het been stijf houden. Wat wil je, met zo'n loon...

Bale wordt elke zomer wel eens gelinkt aan een transfer. Zijn verhuis naar Real Madrid bracht tot nu toe nog niet op wat de Koninklijke ervan verwacht had. Maar de man verdient wel 400.000 euro per week en heeft nog een contract voor drie seizoenen... Of hij zo'n 51 miljoen euro aan loon gaat laten liggen, is nog maar de vraag. En bijna niemand kan/wil dat nog betalen.

Real kan het geld wel gebruiken voor andere transfers. Met de komst van Eden Hazard hebben ze hun aanvallende opties nog wat uitgebreid. Vinicius Junior, Karim Benzema, Luka Jovic, Isco en Asensio lopen er immers ook nog rond. 

Tribune?

Bale is echter niet van plan om te vertrekken, laat zijn manager weten. “Hij heeft geen intentie om Real Madrid te verlaten en is klaar om aan de seizoenvoorbereiding te beginnen. Hij heeft bovendien nog een contract tot 2022”, zegt Jonathan Barnett bij ESPN FC.

Bij Real zouden enkele bronnen laten weten hebben dat ze Bale liever niet op de eerste training zien en dat ze het zelf ook hard willen spelen. Desnoods zetten ze hem een seizoen in de tribune. Maar ja, wie doet dat nu met een speler die 400.000 euro per week verdient?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties