Tom De Sutter blikt terug op het mooiste moment uit zijn carrière: "Een fantastische week"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Tom De Sutter blikt terug op het mooiste moment uit zijn carrière: "Een fantastische week"
Foto: © photonews

Na omzwervingen bij Cercle Brugge, Anderlecht, Club Brugge, Lokeren en KV Oostende is Tom De Sutter na 13 seizoenen prof af. Komend seizoen gaat hij in 2e amateur bij Knokke aan de slag.

De Sutter gaat op 34-jarige leeftijd dus een niveau lager aan de slag. "Dat is wennen", aldus De Sutter bij Sporza. "Het is 's avonds trainen en overdag wat werken voor de padelclub, maar het is leuk. Als je het spelletje graag doet, is dat alles."

Al zorgt zijn afscheid als prof toch ook voor een zure nasmaak. "Ik had wel het gevoel dat ik nog op het hoogste niveau meekon. Maar als je 34 jaar bent en je bent aanvaller, kan je wel inschatten hoe laat het is. Ik denk dat dit het moment was om even terug te zakken."

Van Club naar Torhout

De Sutter kan terugblikken op een mooie profcarrière. "Als jonge voetballer had ik nooit durven dromen van de carrière die ik had", aldus de 14-voudige Rode Duivel. "Ik ben oorspronkelijk afgezakt van de beloften van Club Brugge naar Torhout. Dan denk je dat dat het niveau zal zijn waar je heel je carrière zal spelen. Als je dan ziet waar ik nog terecht kwam, is dat fantastisch."

Zijn mooiste moment beleefde de West-Vlaamse spits bij de club van zijn hart. "Die week met Club Brugge waar we de beker wonnen en Europees het heel goed deden, was het mooiste moment. Dat was een fantastische week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties