Reactie Blij weerzien in Gent: "The Beast is back"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Blij weerzien in Gent: "The Beast is back"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naast de mooie Europese zege van de Buffalo's tegen Viitorul Constanta, was de terugkeer van kampioenenmaker Laurent Depoitre naar AA Gent hét nieuws van de week. Brecht Dejaegere is alvast in de wolken.

"Het is leuk dat hij terug is, the beast is back, hé", lachte Dejaegere na de partij tegen Viitorul. "Zijn terugkeer brengt mooie herinneringen naar boven. Toen Laurent hier speelde maakte ik een heel goeie periode door." Voor Depoitre zelf veranderde er intussen veel bij de Buffalo's.

"Op training kent hij enkel Nana Asare en mezelf nog, dus is het voor hem wel even wennen. Het is gek hoe snel een team kan veranderen in het voetbal." Dejaegere weet wat hij aan de bonkige spits heeft. "Het is een lolbroek in de kleedkamer, maar eerst en vooral een harde werker."

Motivatie

Depoitre komt terug uit een half mislukt buitenlands avontuur in Portugal en Engeland. "Hij wil zich opnieuw bewijzen en dat is goed voor ons. Het is niet van zijn gewoonte om er de kantjes van af te lopen." Maar hoe complementair kan hij zijn met Yaremchuk? "Roman kan de bal iets minder vasthouden, maar zoekt vooral diepgang. Roman is iets sneller, maar Depoitre kan eigenlijk alles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties