Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 6 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. En u mag ook uw stem uitbrengen!

Doel

Met onder meer Vasic (Moeskroen), Badiashile (Cercle) en Bodart (Standard) waren er heel wat goalies in vorm dit weekend. Onze keuze viel uiteindelijk op Yannick Thoelen, die met een degelijke prestatie en clean sheet uitpakte op het veld van Zulte Waregem na moeilijke maanden voor hem op persoonlijk vlak én drie dagen nadat hij Malinwa uit de nood moest komen helpen na contractperikelen met Verrips.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie personen. Joakim Maehle is na vorig seizoen bijna niet meer weg te denken uit ons elftal van de week, maar ook bij de start van de nieuwe jaargang was hij meteen op de afspraak bij de landskampioen.

Naast hem komen twee nieuwkomers in de competitie: Michael Ngadeu viel meteen op met zijn kopbalsterkte, zowel voorin als achterin. Hij scoorde en leidde de verdediging. Simon Deli was dan weer prima op dreef voor Club Brugge.

Middenveld

Kunnen we naast Hans Vanaken? Twee doelpunten gemaakt, terwijl ook het derde Brugse doelpunt er kwam na een schot van de orkestmeester van blauw-zwart. Bij KRC Genk maakten met Ianis Hagi (droomdebuut in een kwartier) en Benjamin Nygren (droomdebuut bij de aftrap) meteen indruk bij de landskampioen, terwijl ook het middenveld van Oostende - met Ante Palaversa op kop - indruk maakte.

Aanval

Voorin kiezen we voor Dieumerci Mbokani, die met twee doelpunten Antwerp op weg zette naar zijn eerste driepunter van het seizoen. Hij wordt geflankeerd door Nikola Storm - aangever en afwerker bij Malinwa - en Mehdi Carcela, auteur van twee assists tegen Cercle Brugge.

Dat levert dan onderstaand elftal op. Wil u zelf uw elftal samenstellen na speeldag 1? Dat kan door op de foto te klikken of DEZE LINK te volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties