Interview Veel vastberadenheid bij Roeselare: "Bewijzen dat we geen degradatiekandidaat zijn"

Kevin Vanbuggenhout Alexandre Fiammetti
Kevin Vanbuggenhout en Alexandre Fiammetti
| 0 reacties
Veel vastberadenheid bij Roeselare: "Bewijzen dat we geen degradatiekandidaat zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een week na de start van de Jupiler Pro League, is het de beurt aan 1B om te hervatten. Zondag ontvangt Union Roeselare, volgens velen één van de degradatiekandidaten.

Mohammed Aoulad is klaar voor het nieuwe seizoen bij Roeselare. "De voorbereiding was speciaal, aangezien er nog geen coach was aangesteld en we niet met veel waren op training", wijst de ex-jeugdspeler van Anderlecht op een oorspronkelijk moeilijke situatie. "Desondanks hebben we enkele zeer goede vriendschappelijke matchen gespeeld en leden we geen enkele nederlaag."

Beetje bij beetje completer

De West-Vlaamse ploeg lijkt inmiddels toch al meer vorm te krijgen. "Er beweegt nu iets in de club met de aanstelling van Arnar Gretarsson. Er zijn nieuwe spelers gekomen en dat zal zo doorgaan om beetje bij beetje onze ploeg compleet te maken."

Roeselare begint aan de competitie met een verplaatsing naar Sint-Gillis zondagnamiddag. Union, een ex-ploeg van Aoulad, draaide vorig seizoen bovenaan mee, terwijl de ploeg vanop Schiervelde nu beschouwd wordt als een potentiële degradatiekandidaten.

De druk bij Union

"Ze denken maar wat ze willen", reageert Aoulad. "We willen hun ongelijk bewijzen. Onze voorbereiding was goed en dat doet ons goed. Zondag ligt de druk op de schouders van Union, dat alles te verliezen heeft. We willen met punten vertrekken uit het Dudenpark en zo goed aan het seizoen beginnen. Dat is belangrijk voor het vertrouwen en voor wat nog komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties