Ajax, met invaller Marin, verovert gunstige uitgangspositie tegen El Kaddouri en co

In de derde voorronde van de Champions League moet niet alleen Club Brugge dinsdagavond aan de bak. Ajax trok naar Griekenland om PAOK partij te geven.

De Amsterdammers keren uiteindelijk met een 2-2 terug naar Amsterdam. Een vroege voorsprong via een goal van Ziyech werd nog voor de rust weggeveegd door de thuisploeg. Chuba Akpom en Leo Matos waren de boemannen.

Na de rust tekende Klaas-Jan Huntelaar voor de gelijkmaker en tevens de eindstand. Met twee goals op verplaatsing trekt Ajax met een gunstige uitgangspositie naar Amsterdam.

In die andere Champions League-westrijd in de derde voorronde ging het Azeirbeidzjaanse Qarabag woensdag met 1-2 winnen bij het Cypriotische APOEL.