Dennis Praet na transfer: "Ik wil met Leicester een Europees ticket veroveren"

Arjen T'Sjoen
| 16 reacties
Dennis Praet na transfer: "Ik wil met Leicester een Europees ticket veroveren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 'Deadline Day' tekende Dennis Praet een contract bij Leicester City voor vijf seizoenen. Op de clubwebsite sprak hij over zijn band met Youri Tielemans en de ambities voor het nieuwe seizoen.

"Ik ben bijzonder opgelucht en tevreden. Het was allemaal op het laatste nippertje, maar ik ben heel fier dat ik bij deze club kon tekenen. Ik droomde er altijd van om in de Premier League te spelen en toen Leicester kwam, had ik mijn keuze snel gemaakt", zegt de ex-Gouden Schoen.

Na sterke passages in de Jupiler Pro League bij Anderlecht en in de Serie A bij Sampdoria begint hij dus aan een nieuw avontuur: "Dit is een heel mooi avontuur en ik ga proberen om de club zo goed mogelijk te helpen. De groep heeft mij ook bijzonder goed ontvangen."

Band met Tielemans

Met Tielemans speelde Praet in het verleden natuurlijk al samen: "Ik ken Youri van bij Anderlecht. Het is een hele goede vriend en kan mij bij vanalles helpen. We gaan uiteraard die goede band ook moeten tonen op het veld. De ambitie voor dit seizoen? Ik wil zo hoog mogelijk eindigen en meespelen voor een Europees ticket", aldus Praet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties