Manchester United wil Alexis Sanchez bij Italiaanse topclub lozen: "Er zijn gesprekken"

Nils Wens
| 0 reacties
Manchester United wil Alexis Sanchez bij Italiaanse topclub lozen: "Er zijn gesprekken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft Romelu Lukaku nog laten gaan, maar toch hebben ze geen nieuwe aanvaller gekocht. Sterker nog, ze gaan er nog één laten vertrekken. Zo hebben ze Alexis Sanchez aangeboden bij AS Roma.

Solskjaer zou de diensten van Alexis Sanchez niet nodig hebben dit seizoen. Daarom wil Manchester United hem uitlenen aan AS Roma. De Italiaanse club heeft bevestigd dat er gesprekken zijn. Er zouden ook al gesprekken aan de gang zijn en United zou het grootste deel van zijn salaris blijven betalen.

De transfer van Sanchez naar Manchester United was nog geen succes. Hij speelde 45 wedstrijden voor de Engelse topclub en hij scoorde daarin 5 doelpunten. Hij gaf ook 9 assists. Zijn enorm salaris zorgt ook voor wrevel bij de ploegmaats.

Martial

Solskjaer zou enorm veel vertrouwen hebben in Anthony Martial. De Fransman heeft zijn rugnummer 9 teruggekregen en bij Manchester United hopen ze dat hij nog eens zijn klasse toont zoals in het seizoen 2015/2016. Toen droeg hij ook die nummer, maar het seizoen erna moest hij die afgeven aan Ibrahimovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties