Niet alleen Holzhauser maakte indruk bij Beerschot: "Ik probeer de ploeg te sturen"

Nils Wens
| 0 reacties
Niet alleen Holzhauser maakte indruk bij Beerschot: "Ik probeer de ploeg te sturen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot speelt deze namiddag op het veld van Roeselare. Vorige week maakten ze indruk tegen Sporting Lokeren. Niet alleen Holzhauser toonde indruk als nieuwkomer, maar ook Rubin Seigers toonde dat hij een echte leider kan zijn.

Je zag het niet aan hem, maar Seigers had toch wel wat stress voor zijn debuut bij Beerschot. "Een eerste competitiematch is altijd spannend. Toen het eenmaal bezig was, gingen de zenuwen wel weg. Ik ben ook van nature een rustig persoon. Dat probeer ik mee te nemen in mijn spel", vertelt hij in Gazet van Antwerpen

Seigers speelt nog maar vier weken bij Beerschot, maar hij laat zien dat hij al een echte leider is. "Ik probeer de ploeg te sturen en te coachen. Bij Genk was dat hetzelfde verhaal. In het begin zei ik niets, maar op het einde van het seizoen was ik de hele tijd aan het praten. Ik heb grote stappen gezet."

Titelfavoriet

Beerschot is nog altijd, samen met Sporting Lokeren, de grote titelfavoriet. Seigers blijft rustig. "We zijn niet meer favoriet dan vorige week. Er zijn nog altijd 27 matchen te gaan. OHL, Union en Westerlo hebben ook op een overtuigende manier gewonnen. Zij hebben ook veel kwaliteit", besluit Seigers. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties