Zidane wil Donny van de Beek niet

Redactie
Zidane wil Donny van de Beek niet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vanaken - Bolat - Rezaei - Jackers - De Wolf - van de Beek - El Messaoudi - Letica

Zidane wil Donny van de Beek niet

Zinedine Zidane zou volgens Spaanse bronnen zijn veto gesteld hebben tegen de transfer van Donny van de Beek. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08

Het is nog altijd niet zeker dat Sinan Bolat blijft bij Antwerp

Sinan Bolat is een van de belangrijkste spelers bij Antwerp. De doelman staat daardoor ook in de belangstelling van heel wat clubs. Afgelopen zondag pakte hij een strafschop op het veld van Charleroi. (Lees meer)


Dani Olmo staat in de belangstelling van Ajax

Na het vertrek van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong staat Ajax Amsterdam financieel bijzonder sterk. De Nederlandse topclub hoopt in de laatste weken van de maand augustus nog een keer flink uit te halen. (Lees meer)


'Sterkhouder Union op ramkoers met zijn club, minstens vier clubs uit 1A liggen op de loer'
Foto: © photonews

Faïz Selemani kan naar KV Mechelen, Gent, Charleroi en Antwerp en ligt op ramkoers met Union SG

Union SG zag al Percy Tau en Youssoufou Niakaté vertrekken, maar moet nu ook vrezen voor het vertrek van een derde sterkhouder. (Lees meer)


Omeruo naar Spanje

Kenneth Omeruo trekt van Chelsea naar Leganes in de Spaanse competitie. Die deal is inmiddels geofficialiseerd.


'Spectaculaire terugkeer in de maak voor overbodige speler van Club Brugge Kaveh Rezaei naar Charleroi'

Bij Club Brugge zijn er twee spelers die zeker niet meer in de plannen van Philippe Clement passen. En dus moet er snel een oplossing gevonden worden. Misschien kan er wel een oplossing binnen de Belgische competitie gevonden worden met een spectaculaire terugkeer? (Lees meer)


"Zo'n contractverlenging is net een reden om aan te nemen dat Vanaken nog zal vertrekken": Moet Club Brugge echt nog vrezen?

Hans Vanaken verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge tot 2024 en lijkt daarmee eens te meer vast te liggen, ondanks de geruchten van de voorbije weken. Maar Jan Mulder ziet er een strategie achter zitten. (Lees meer)


Fede Ricca zal de concurrentie aangaan met Sobol bij Club Brugge

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een extra optie op de linksachter. Het hoopte om de aanvoerder van Malaga aan te trekken en dat is nu ook gelukt. (Lees meer)


Wissam Ben Yedder maakt de overstap van Sevilla naar AS Monaco

AS Monaco verloor op de eerste speeldag met 0-3 van Olympique Lyon. Nadat het vorige seizoen van de Monegasken al tegenviel willen ze nu toch nog wat extra versterking halen. (Lees meer)


Chris Bédia verlaat Charleroi en gaat aan de slag bij Troyes

Dinsdag haalde Sporting Charleroi de Jamaicaan Shamar Nicholson binnen. Met de verdere aanwezigheid van Adama Niane, Jérémy Perbet en Chris Bédia was er een aanvaller op overschot. (Lees meer)


Chris Bedia trekt naar Frankrijk

Charleroi en Troyes zijn eruitgeraakt voor Chris Bedia. De aanvaller van de Zebra's wordt uitgeleend voor een jaar, met aankoopoptie.


Droomtransfer voor Batshuayi? 'Italiaanse traditieclub toont interesse'
Foto: © photonews

Michy Batshuayi kan overstappen naar AS Roma

Michy Batshuayi zit wederom op een zijspoor bij Chelsea. De Belgische aanvaller wil nog vertrekken en kan rekenen op Italiaanse belangstelling. (Lees meer)


Alexis Sánchez mag vertrekken bij Manchester United

Alexis Sánchez mag vertrekken bij Manchester United. Dat is wat verschillende Engelse media ons woensdagochtend alvast vertellen.


Matias Dituro staat in de belangstelling van KAS Eupen

Speeldag 1 en 2 verliep vrij rampzalig voor Eupen. De Panda's slikten maar liefst 10 doelpunten en zakten al snel weg naar de kelder van het klassement. (Lees meer)


Nordin Jackers kan aan de slag bij ADO Den Haag

De komende weken wil Racing Genk graag nog wat versterking halen, maar er mogen ook nog enkele spelers vertrekken. Zo zoekt het nog naar een oplossing voor Nordin Jackers. (Lees meer)


Cercle Brugge wil vandaag de transfer van Godfred Donsah afronden

Na de mislukte competitiestart wil Cercle Brugge nog enkele nieuwkomers aantrekken. Het staat nu op het punt om een middenvelder met heel wat ervaring in de Serie A binnen te halen. (Lees meer)


El Messaoudi naar Nederland?

Er zijn contacten lopende tussen Groningen en KV Mechelen over een eventuele transfer van Ahmed El Messaoudi. De Kakkers zouden constructief willen meedenken voor de transfer.


'Club Brugge is persoonlijk rond met linksback, maar Spaanse club doet moeilijk'
Foto: © photonews

Fede Ricca heeft een persoonlijk akkoord met Club Brugge, maar Malaga laat hem voorlopig niet gaan

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een extra optie op de linksachter. Het hoopt nog steeds om de aanvoerder van Malaga aan te trekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties