Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08: Vermaelen - Miyoshi - Vanzo - Sakai - El Messaoudi

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/08: Vermaelen - Miyoshi - Vanzo - Sakai - El Messaoudi
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vermaelen - Miyoshi - Vanzo - Sakai - El Messaoudi

Ahmed El Messaoudi verlaat KV Mechelen voor FC Groningen

Ahmed El Messaoudi was op overschot bij KV Mechelen en was al even op zoek naar een nieuwe club. Die heeft hij nu ook gevonden in de Nederlandse Eredivisie. (Lees meer)


Floriano Vanzo verlaat Waasland-Beveren en gaat in 1B voetballen

Floriano Vanzo gaat zijn carrière verderzetten in eerste klasse B. De flankspeler van Waasland-Beveren tekende een contract bij promovendus Virton. (Lees meer)


Vissel Kobe, de club van Thomas Vermaelen, haalt weer uit op de transfermarkt

Vissel Kobe vertoeft in de Japanse J League niet ver boven de degradatiezone en wil daar zo snel mogelijk weg. Een nieuwe transfer moet daarbij helpen. (Lees meer)


Mesut Ozil op weg naar de MLS? 'Duitse ster voelt zich niet meer veilig in Londen'

Mesut Ozil mag bij Arsenal al een tijdje uitkijken naar een nieuwe werkgever. De Duitser past niet echt in het systeem van Unai Emery en heeft het moeilijk om zijn topniveau opnieuw te halen. (Lees meer)


Antwerp is bijna rond met Japanse international

De transfer van Miyoshi naar Antwerp is bijna rond

Het gerucht dat Antwerp zich met een Japanse international zou gaan versterken lijkt te kloppen. Volgende week wordt Miyoshi op de Bosuil verwacht om zijn transfer af te ronden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties