Interview Napoli gelooft erin: "Ik verwacht veel van dit seizoen."

Malik Hadrich
Nils Wens en Malik Hadrich
| 0 reacties
Napoli gelooft erin: "Ik verwacht veel van dit seizoen."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Serie A gaat komend weekend van start. De openingswedstrijd vindt plaats tussen Parma Calcio 1913 en Juventus Turijn op zaterdag om 18.00 uur. Vandaag nemen we Napoli onder de loep.

Nino Castaldo is de voorzitter van de Napoli Club Brussel en zijn verwachtingen zijn hooggespannen voor het nieuwe seizoen: "We kunnen zeggen dat we streven naar de titel en een goede reeks in de Champions League.  Als we uitgeschakeld worden, wil ik graag de Europa League winnen.  Het zou belangrijk zijn voor Napoli."

Stabiliteit

Toch denkt hij dat er nog meer versterkingen nodig zullen zijn: "We zullen spelers moeten kopen. Een grote aanvaller en James Rodrigues, bijvoorbeeld.  Dan kunnen we misschien in het zog blijven van Juventus."

Volgens hem zal stabiliteit één van de troeven van Napoli zijn: "Napoli is misschien wel het minst aangepast onder de topclubs.  Daar moeten we van profiteren.  Ook in Europa moeten we een goede reis maken".

Transfers

Tot nu toe is hij tevreden met de zomeraanwinsten: "Vooral die van Manolas en Lozano!  Maar ik herhaal, we kunnen een aanvaller gebruiken.  Er is Icardi die Inter Milaan moet verlaten.  Ancelotti wil ook James Rodriguez.  We zullen zien de komende dagen wel zien."

Hoe dan ook, onze gesprekspartner denkt dat de strijd voor de winst van de Scudetto tussen drie teams zal gaan: Juventus Turijn, Inter Milaan.... en SSC Napoli natuurlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties