Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08: Eriksen - Rezaei - Taylor - Zajkov - Sá - Pochettino - Silva - Sissako

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08: Eriksen - Rezaei - Taylor - Zajkov - Sá - Pochettino - Silva  - Sissako
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Eriksen - Rezaei - Taylor - Zajkov - Sá - Pochettino - Silva - Sissako

Gjoko Zajkov zal Charleroi waarschijnlijk nog verlaten

Sporting Charleroi wil de selectie nog wat versterken en kan ook nog een speler zien vertrekken. (Lees meer)


SV Zulte Waregem wil zich snel versterken met Abdoulaye Sissako

SV Zulte Waregem lijkt na een bijzonder moeilijke start het ritme gevonden te hebben. Francky Dury wil nog wat extra versterking voor het middenveld en gaat die nu krijgen uit de Ligue 2. (Lees meer)


Paul Taylor tekende een contract bij FC Stevenage in de League 2

Kent u Paul Taylor nog? De spits speelde in België voor Anderlecht en Charleroi. Hij trekt nu naar FC Stevenage in de League 2. (Lees meer)


Adrien Silva gaat opnieuw voor Monaco spelen

Leicester City beschikt dit seizoen met Youri Tielemans en Dennis Praet over een Belgische tandem op het middenveld. Eén speler zal hen alleszins niet in de weg lopen. (Lees meer)


Christian Eriksen staat nog steeds op de loonlijst van Tottenham

Christian Eriksen liet een paar maand geleden weten klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Hij werd de afgelopen weken gelinkt aan clubs als Real Madrid en Atlético Madrid, maar loopt nog steeds rond in Londen. (Lees meer)


Charleroi wil Kaveh Rezaei terughalen

Club Brugge is met tien op twaalf goed aan het nieuwe seizoen begonnen. het hoopt met Victor Wanyama nog een nieuwe middenvelder binnen te halen, maar een aantal jongens mogen ook nog vertrekken. (Lees meer)


Josué Sa wordt uitgeleend aan het Spaanse Huesca

Anderlecht verloor vrijdag met het kleinste verschil van Racing Genk. Het zag ook Vincent Kompany en Philippe Sandler geblesseerd uitvallen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties