Het huiswerk is af bij Beerschot-Wilrijk: "De titel is geen must, wel één van de doelen"

Redactie
| 10 reacties
Het huiswerk is af bij Beerschot-Wilrijk: "De titel is geen must, wel één van de doelen"

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk heeft al zijn inkomende transfers voor het komende seizoen afgerond. In de ruime kern van de fusieclub zitten enkele klinkende namen. Doelmannentrainer Bram Verbist ziet het goed komen, maar vindt de titel geen must.

Toch maar even benadrukken: volgend seizoen zijn onder meer Ernest Nfor, Mo Messoudi en Arjen Swinkels te zien op het Kiel. "We hebben heel goede versterkingen gehaald. Op alle posities zijn we dubbel bezet met jongeren en spelers die heel veel ervaring hebben. De mix zit heel goed", stelt Bram Verbist.

Er zitten dus enkele klinkende namen bij in de kern. "Dat klopt, maar ook de jonge gasten kunnen nog veel progressie maken. Ze moeten samen één groep worden, wij moeten er als trainers een team van maken. Dat is het belangrijkste. Met een groep kun je heel mooie dingen bereiken", aldus de keeperstrainer.

De titel halen is geen must, het is wel één van de doelen - Bram Verbist

"Je moet naar het geheel kijken. Ik ben altijd een teamspeler geweest en dat vind ik nog steeds belangrijk. Er zijn jongens met heel veel talent en qua versterkingen is er heel wat bijgekomen. Maar de groep staat voorop", weet Verbist.

Met zo'n sterke groep moet men vol voor de titel gaan, toch? "Het is geen must om de titel te halen, het is wel één van de doelen. We gaan er alles aan doen, maar of dat een garantie is? Dat is het nooit. We trainen hard en werken goed, dus we gaan er alles aan doen om bij die eerste vier te eindigen", besluit Verbist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties