EK-dagboek Nog 23 nachten slapen: Nederland is hier ook, een Iers baasje en we hebben Zweden nodig!

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 23 nachten slapen: Nederland is hier ook, een Iers baasje en we hebben Zweden nodig!

Volg België nu via WhatsApp!

Nog 23 nachten slapen en België is... misschien Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

Morgen staat België - Ierland op het programma. Met andere woorden: ook wij deden het vandaag iets kalmer aan. Kwestie dat we geen dag te vroeg pieken.

Het wordt overigens tijd dat de laatste groepswedstrijd - die tegen de Zweden - op het programma staat. De meubels in het Jupiler Media Center van de Rode Duivels zijn namelijk van Ikea.

Enig probleem: de lokale klusjesman blijkt dan toch niet zo handig zoals het op zijn cv omschreven stond. Misschien kunnen die Zweden dat even oplossen, tussen de soep en de patatten?

Oh ja, in de tussentijd is het geregeld. Op z'n Belgisch, zoals we dat zeggen.

Maar terug over naar de wedstrijd van morgen tegen Ierland. We maakten vanmiddag een ommetje in Bordeaux-centrum. En wat kwamen we tegen? Zo'n typisch Iers - kijk maar naar die haarkleur - baasje.

De conclusie? Die mannen hebben véél te veel zelfvertrouwen. Om het met de woorden van een collega te omschrijven: 'morgen oep ulder bakkes. En dat is genen dej'.

Besluiten doen we overigens met een opmerkelijke vaststelling: Nederland is ook aanwezig op het EK!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties