Reactie Lukas Lerager rendeert beter in het donker: "Daar lag het toch wat aan in Gent"

Lukas Lerager rendeert beter in het donker: "Daar lag het toch wat aan in Gent"
Foto: © photonews

Lukas Lerager zit aan drie doelpunten in 11 wedstrijden voor Zulte Waregem. Een ongezien gemiddelde voor de middenvelder die eigenlijk niet echt bekend staat om zijn torinstinct. Maar wat liep er eigenlijk concreet mis op bezoek bij Gent? Daar was de prestatie van de Deen ietwat minder.

“Ik wil geen excuses zoeken, want de wedstrijd in Gent was het gewoon iets minder. Tegen Lokeren liep het ook voor mij persoonlijk opnieuw veel beter, dat merkte ik zelf ook wel. Dat doelpunt? Dat is een leuk extraatje, maar daar doe ik het niet voor.”

Moet mijn energie kwijt op het veld, anders heb ik er teveel thuis

“Ik speel liever ’s avonds, dat ben ik zo gewoon. Wedstrijden om 18 uur of 20 uur zijn makkelijker om op voor te bereiden. Je kan de hele dag gebruiken ter voorbereiding en ook eten in functie van de wedstrijd. Zo’n wedstrijd om 14.30 uur zegt me niet meteen iets.”

Eens hij ’s avonds zijn energie kwijt kan op een voetbalveld is hij meestal een van de uitblinkers: “Ik doe het niet om belangrijk te zijn, maar ik moet gewoon mijn energie kanaliseren. Anders heb ik thuis te veel energie over. En dat heeft mijn vriendin niet zo graag”, aldus de Deen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties