OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt versterking voor middenveld bij Franse topclub

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt versterking voor middenveld bij Franse topclub
Foto: © SC

Cercle Brugge en LOSC Lille hebben een akkoord gevonden met betrekking tot de tijdelijke overgang van middenvelder Rominigue Kouamé. De 22-jarige Malinees wordt voor één seizoen gehuurd. Groen-Zwart bedong in de deal ook een aankoopoptie.

Vooraleer hij in 2016 door het Franse Lille werd ontdekt speelde Kouamé voor het Malinese AS Real Bamako. Na een jaar te hebben volmaakt bij Lille B kwam Kouamé tijdens seizoen 2017-2018 zes keer in actie voor de hoofdmacht van LOSC.

Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Paris FC waarvoor hij 27 keer in actie kwam. We zijn erg blij dat Rominigue voor Cercle Brugge kiest. Rominigue is een middenvelder die beschikt over een goede techniek en heeft spelinzicht", aldus sportief directeur François Vitali.

"Onze wil is dat elke inkomende transfer een echte toegevoegde waarde kan zijn voor onze kern. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Kouamé een goede versterking is voor Cercle. De verdere samenstelling van de kern zal de komende dagen nog verdere positieve evoluties ondergaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties